14 oktober 2013

Movie Burger byter namn!

Yes, du läste rätt! Efter en lååång, oförlåtlig väntan har nu Movie Burger - som en period fick heta Movie Burgers - nu officiellt bytt namn till But What Do You Think? Vad innebär detta?

Jo, vi har strukturerat om litegrann. Nu kan vemsomhelst recensera vadsomhelst. Det innefattar film, men även musik, spel, böcker osv. Allt du behöver göra är att kunna skriva och förstå hur e-post funkar. Du skickar din recension till oss på butwhatdoyouthink@hotmail.com. Om recensionen följer våra regler, så blir du sedermera stolt recensent på But What Do You Think? Vi ser konst och underhållning som ett nöje för gemene man, ej enbart för "den professionella kritikern", och detta kan bli ett utmärkt forum att tipsa eller varna, beroende på hur dina recensioner ser ut.

Recensioner på Movie Burger kommer för jämnan dyka upp på But What Do You Think? Nu i början kommer det ta lite tid innan allt är på plats, så visa förståelse! Vi har dessutom fixat en helfräsch .com-adress som spar er tiden att skriva ut "blogspot". Vi har även bytt till Wordpress om någon av er bryr sig.

Om inte annat är du varmt välkommen att njuta av våra (och dina?) recensioner av allt älskvärt och fruktansvärt därute! Välkommen!


Inga kommentarer: