12 juni 2008

- Movie Burgers dvala

Som ni kanske vet så har Movie Burger legat i en relativt hård dvala de senaste månaderna. Skolan har tagit avstamp för de flesta av oss i skribentligan och tiden har varit minimal att lyckas skriva ner recensioner i det stora omfång som vi gjorde förut. Nu har däremot sommarlovet tagit vid och jag, Vito, och resten av skribentligan hoppas på ett stort utbud av recensioner under sommaren. För att få en så stor kontinuitet i skrivandet som möjligt, så vill vi höra rösten från utsidan, från er. Vilka filmer vill ni ha recenserade?

Vi på Movie Burger är ett gäng icke-utbildade människor som inte fått ta del av lärdomen av hur man blir en filmskribent. Vi tillhör inte något företag, någon tidning, vi kör på ändå. Vad vi tycker om filmer tycker vi om filmer och vi är inte rädda att säga det. Du som läser detta, som antagligen inte är någon utbildad filmskribent heller, kanske har ett önskemål om hela Movie Burger. Då är ditt önskemål välkommet till oss på redaktionen. Vi tar emot idéer med öppna armar.

Hursomhelst, sommaren har tagit vid och vi på redaktionen räknar med såväl sol, vind och vatten såsom chips, läsk och film. Glad sommar på er alla, önskar vi på Movie Burger.

MED VÄNLIGA HÄLSNINGAR
VITO GOGOLA

1 kommentar:

Axel Eklund sa...

Jag skriver ju själv här, men jag tycker det är ganska osorterat bland tagsens, det ser varken snyggt ut eller är lätt att hitta...