7 juni 2011

Lila nätter och gula dagar

LITE HALVT OMOTIVERAT översätter vi en vers från Mark Kozeleks låt Cruiser, en låt som allra först kom att spelas in på plattan Old Ramon med hans dåvarande band Red House Painters. Då kan man undra varför Internets stora filmhamburgare Movie Burger skulle välja att komma med ett sådant musikaliskt inflikande? Ja, det är en väldigt bra låt, men mer specifikt är detta även en hälsning från oss på Movie Burger till alla er som läser att njuta av sommaren. Se till att grilla, vara med de ni älskar och njuta av värmen. Den kommer inte ofta, men när den kommer är den så underbart efterlängtad.

Detta kan även ses som lite av en paus för Movie Burgers del med. Vi som är inblandade i Movie Burgers skribentpanel hoppas på en fantastisk sommar. Många av oss har nyss fyllt 18. En annan tar studenten. Detta är dock inte synonymt med att bränna bort hjärnceller på billig sprit i sprängfulla festlokaler eller leva ohälsosamt, men förhoppningsvis njuta lite mer av våra nära och kära, i en sommar som bara måste kantas av skratt och böljande vågor.

Att Movie Burger tar en paus behöver däremot inte innebära ett svek av oss filmtipsare till er. Rätt som det är finner du en lista på de bästa zombiefilmerna, stora nyheter eller ännu en recension. Därför vill vi ge en liten blinkning till Movie Burgers sida på Facebook. Ta användning av den. Vi vill ha dig där. Det är ju bara absurt att tro att vi filmälskare på Movie Burger kommer kunna hålla oss borta från att se film i sommar.

Med det säger vi en riktigt, riktigt underbar sommar. Med denna paus kommer vi leda in Movie Burger i nya tider. Tills dess, njut av ert lov såsom ni vill, vare sig det är att bunkra upp med filmer i en källare eller ta ett dopp i sjön. Vad du än gör, så gör det bra. Glad sommar på er.

Inga kommentarer: