7 juni 2010

Movie Burgers stapplande steg in i sommaren

MOVIE BURGER ÄR, likt alla ni läsare, på väg in i sommaren. År 2010 går snabbare än anat. Det har säkerligen varit en väldans massa arbete för de flesta av er, men när nu sommaren äntligen är här, hoppas vi att ni alla får chans att pusta ut i något så klyschigt (men ack, så härligt) som en hängmatta, inte helt omöjligt iförd cowboyhatt och lösmustasch för att höja mysighetsfaktorn.

Vad är då planerna för Movie Burger den kommande sommaren? 2009 har inte varit Movie Burgers år. Väldiga fördröjningar och potatissofferi har bidragit till ett ganska seglivat Movie Burger. Trots ett smärre uppsving vid 2010, ligger ändå frekvensen ganska låg. Vi får helt enkelt hoppas på att kvaliteten är viktigare än kvantiteten och kvalitet har vi, förhoppningsvis?

Inför den nya sommaren vill vi uppmana så många som möjligt att bidra med recensioner! Sommaren innebär månader av innesittande och inständghet, vilket bara ger mer andrum åt film. Vem vill bada, sola och vara ute i sommar, liksom? Movie Burger vill, hursomhelst, höra just din åsikt om en film. Movie Burgers främsta ståndpunkt är just att höra vad gemene man har att säga om en film och inte "mer aktningsvärda" recensenter på dagstidningar. Nog för att även de har en del kunskap i bakfickan, men de har knappast bättre förmåga att öppna ögonen och se en film.

För övrigt ämnar Movie Burger att dyka upp med en liten överraskning senare i sommar, närmare bestämt i juli. Vad det är, det får ni reda på då (nej, det är inte gratis utdelning av Toblerone-choklad eller något sådant). Det lär, i alla fall, bli ytterst roande.

Slutligen önskar vi på Movie Burger alla er läsare en god och trevlig sommar. Var ute, få lite färg, bada och snåla inte på jordgubbarna. För jämnan ska du få bli road av äventyren och upplevelserna i en film, men glöm inte för en stund bort alla de äventyr och upplevelser som väntar därute, i sommaren 2010.

Glad sommar!

Inga kommentarer: